Get Social With Us

educatie,-workshops-1-Iedereen kan scheppend bezig zijn en draagt daarvoor vele mogelijkheden in zich!
  
Kunst en creativiteit kunnen je innerlijk in beweging brengen.
Door kunstzinnig aan de slag te gaan kunnen we ont-kaderen, tot nieuwe inzichten komen, de grens verleggen en ontdekken dat er meer ruimte is dan gedacht. Zo kan kunst heel dicht bij jezelf zijn. Vaak is het inspirerend om dat te ervaren.
 
Ik bedenk en organiseer verschillende creatieve workshops en educatieve programma’s op maat. Ook geef ik cursussen en lezingen. Mijn aanbod vind je hieronder. Ik nodig je uit eens mee te doen.

Educatie

Educatie

Ark-van-Noach-6-Op gebied van kunst/cultuur ontwikkel en organiseer ik educatieve projecten op basis- en middelbare scholen en bij instellingen. De producten zijn op maat, laagdrempelig en aansluitend op kerndoelen in het onderwijs. Als kunstenaar en docent sta ik garant voor een leuke, leerzame en unieke ervaring. Via een bezoek aan de school of instelling breng ik de deelnemers naar een wereld vol anders denken en creativiteit. Het programma kan variëren van bijvoorbeeld tekenen of vilten, tot het maken van een zelfportret of werken met een thema. Vanuit een beeldende inslag, alles is mogelijk.
 
Is er een speciaal thema of heb je bepaalde suggesties? Stuur me een bericht via contact. Ik denk graag met je mee.

| Workshop

Workshopeducatie,-workshops-2-

Voor particulieren, familie- en bedrijfsuitjes stel ik in overleg workshops op maat van een halve of hele dag samen. Er zijn ook workshops van twee dagen in samenwerking met collega’s van andere creatieve disciplines. Vaak komen mensen naar mijn atelier in Zaltbommel, maar de workshops kunnen ook op een gewenste locatie gegeven worden.
 
De workshops zijn altijd bedoeld om in prettige sfeer beeldend bezig te zijn. Het doel kan zijn om samen een object te maken. Bijvoorbeeld gezellig met vriendinnen voor een feestelijk moment. Ook een bijzonder afscheid of overlijden kan aanleiding zijn voor een workshop.
 
Teamdoelstellingen kunnen door een kunstzinnige aanpak anders benaderd worden. Ik reik een traject aan dat veel plezier en ruimte kan opleveren.

 

| Cursussen

Cursussen

viltcursus-3-In mijn atelier in Zaltbommel geef ik in het voorjaar een cursus gericht op textiele sculptuur. Op de vrijdagochtend, eens in de twee weken zijn er een aantal lessen van 2,5 uur.
 
In het najaar is er een cursus voor (eventueel jonge) mensen die met verlies te maken hebben. Als zelfstandig kunstenaar en professioneel rouw- en verliesbegeleider bied ik creatieve mogelijkheden om gevoelens uit te drukken zonder er direct over te hoeven praten.

- Viltcursus

viltcursus-1-Viltcursus – 3 lessen – start april 2016
vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur Data: 8-4 / 22-4 / 29-4 Bij voldoende belangstelling worden twee data toegevoegd: 20-5 / 3-6
  
In de lessen komen vilttechnieken aan bod. O.a. transparant vilten met wol en stof, vilten vanuit de ruwe vezel en reliëf vilten. Ook is er gelegenheid om onder begeleiding eigen ideeën in een werkstuk uit te werken.
 
Cursus is geschikt voor beginners.
 
Kosten cursus 3 lessen €75,- (i.g.v. 5 lessen totaal komt daar €50,- bij) Cursus is incl. 21% BTW, koffie/thee/lekkers, excl. materiaal Wil je meedoen? Bel mij of meld je aan via contact.

 

- Jouw verhaal in beeld

educatie,-workshops-3-“Jouw verhaal in beeld” – 6 lessen – start najaar 2016
Vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur Data en kosten: volgt binnenkort
 
In het atelier gaan we in een kleine groep aan de slag en is er aandacht voor “jouw verhaal”. We werken met kleur, vorm en tekens aan een expressievorm die bij jou past. Het kan fijn zijn en bevrijdend voelen via een beeld naar buiten te brengen wat van binnen leeft. We maken iets unieks waarvan de kern door jouzelf (en evt. ook thuis) “gezien” kan worden.
 
Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via contact.